Онлайн зоомагазин Кучета Котки Акваристика Птици Малки животни Терариум Промоции
Разширено търсене

Доставка и рекламации

Условия за доставка

След приемането на Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок за потвърждение или промяна на избраните от вас стоки и данните за доставка.

Заявените от Вас стоки се доставят на посочения при поръчката адрес в работно време. Нормално доставката се извършва между 3 до 7 работни дена.

Цените за доставка се определят от размера на вашата поръчка:

  • При поръчка на стойност до 50 лв. цената на доставката е 6лв..
  • При поръчка на стойност над 50 лв. доставката e безплатна.

Доставките се извършват от куриерска фирма Рапидо. Във формата за потвърждаване на поръчката ще бъдете информирани за цената на избраните от Вас стоки, цената на доставката и общата сума, която следва да заплатите на куриера при получаване на пратката.

В случай на условия за доставка, различни от описаните, ще бъде осведомен своевременно.

ВАЖНО: „Пет Пay” не носи отговорност за повреди по стоката при транспортирането й до клиента. Съветваме Ви при приемане на пратката да проверявате целостта и съдържанието й. В случай на забелязана от Вас повреда на стоката, дължаща се на небрежно транспортиране, изисквайте от куриера изготвяне на протокол за описване на щетите, наличието на който е нужно, за да бъдете обезщетени. При липса на такъв протокол, "Пет Пay" се освобождава от всякакви задължения по въстановяването на щетите.

Начин на плащане

При получаване на пратката, трябва да заплатите на куриера стойността на вашата поръчка.

Условия за рекламация

Клентът има право да върне закупената стока по условията, определени от чл.55 от Закона за Защита на Потребителите.

Ако клиентът реши да упражни това си право, той трябва да ни изпрати своето заявление и да върне стоката в срок от 14 дена след получаването й, при условие, че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката, нито функционалността на стоката. Транспортните разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. „Пет Пay” има задължението да възстанови заплатените при поръчката суми, не по-късно от 30 дена, считано от датата, на която клиентът е заявил своя отказ от стоката. Изплащането ще се извърши по банков път по дадения от клиента номер на сметка.