Онлайн зоомагазин Кучета Котки Акваристика Птици Малки животни Терариум Промоции
Разширено търсене

Профилактична храна при проблеми с бъбреците - Renal

Нал. Продукт Цена Брой
Да1 Брой31.14 лв.

Контакти
* Всички цени са с включен данък добавена стойност (ДДС).
Напиши отзив
Продуктът още не е оценен

Профилактична храна при проблеми с бъбреците - Renal

Гранулираната храна Animonda INTEGRA®  PROTECT Renal  е специално предназначена за кучета, които се нуждаят от специална диета при пробелми с бъбреците.  

Предлага се в разфасовка от 2.5 кг.

Кучета с увредена бъбречна функция (бъбречна недостатъчност) се нуждаят от специална диета с намалено съдържание на фосфор и протеини. Характерно за тази болест е намалената възможност за усвояване на фосфор. Също се намалява способността на бъбреците да отделят определени крайни продукти на белтъчната обмяна. Високите нива на протеин, може да увредят функцията на бъбреците. INTEGRA®  PROTECT Renal  съдържа висококачествени и високоусвояеми протеини, които задоволяват хранителните нужди на кучета, въпреки намаленото си съдържание.

Бъбречната дейност изисква също леко повишение на нивото на витамин D3, което е съобразено при разработването на INTEGRA®  PROTECT Renal.
Ако е възможно е добре храната на кучето да се разпределя в три порции на ден. Особено при хронична бъбречна недостатъчност, е важно храненето само с профилактични храни да продължи през целия живот на кучето.

Добавянето на "нормална" храна за домашни любимци, лакомства и остатъци от масата трябва да се избягва, за да не се застраши успеха на лечението.

Храните за кучета INTEGRA®  PROTECT Renal  се предлагат както, като консерви, така и като суха храна. Така, че вашето куче да има свобода на избор по отношение на храната за бъбречна защита.

Произведено в Германия от Animonda GmbH 

Animonda INTEGRA®  PROTECT Renal се предлага и като пастет от 150 гр.